Routebeschrijving

 


1) Vanuit richting Den Haag (A12)

U volgt de A12 richting Utrecht en neemt de eerste afslag (afrit 6) Zoetermeer/Centrum. Bovenaan de afrit gaat u linksaf de Afrikaweg op. U volgt dan het bord “Doorgaand verkeer/Centrum”. U komt langs het Politiebureau en Brandweer, waarna u het bord “Stompwijk/Leiden/ wijk 26″ volgt. Ter oriëntatie bevindt zich aan uw linkerzijde het (groot grijs gebouw) Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Bij de verkeerslichten gaat u links af de Zwaardslootseweg op. Vervolgens gaat u de eerst volgende mogelijkheid (bij rotonde) rechtsaf, de Aïdaschouw op. Aan de rechterzijde ligt het Woonhart (meubelboulevard / Carpet Right). De Aïdaschouw rijdt u uit, die over gaat in de Saloméschouw (naar rechts). Aan de rechterkant (derde vrijstaand huis) is ons kantoor gelegen.

2) Vanuit richting Utrecht/Gouda (A12)

U volgt de A12 richting Den Haag en neemt de afslag Zoetermeer/Pijnacker.
Bovenaan de afrit gaat u rechtsaf, de Oostweg op en volgt het bord “Centrum”. Bij de rotonde gaat u 3/4 rond de Australiëweg op. Voorbij het derde stoplicht volgt u het bord “Stompwijk/Leiden/wijk 26″. U moet niet de tunnelbak in. Bij het vierde stoplicht gaat u naar rechts de Odineschouw op. Bij de T-kruising gaat u naar rechts. Bij de tweede T-kruising gaat u weer naar rechts en komt u op de Aïdaschouw, die u uitrijdt en over gaat in de Saloméschouw (naar rechts). Aan de rechterkant (derde vrijstaand huis) is ons kantoor gelegen.

3) Vanuit richting Amsterdam/Leiden (A4)

U volgt de A4 richting Den Haag en neemt de afslag (afrit 7) Zoeterwoude – DORP (de N 206). U volgt dan Zoeterwoude en vervolgens Zoetermeer. U komt Zoetermeer via de N206 binnen, langs het benzinestation BP, waar u op de eerste rotonde rechtdoor gaat. Voorbij het eerste verkeerslicht in Zoetermeer nadert de tweede een rotonde die u driekwart rond gaat, de Aïdaschouw op. Aan de rechterzijde ligt het Woonhart (meubelboulevard / Carpet Right). De Aïdaschouw rijdt u uit, die over gaat in de Saloméschouw (naar rechts). Aan de rechterkant (derde vrijstaand huis) is ons kantoor gelegen.

4) Vanuit richting Rotterdam/Delft (A13)

U gaat eerst richting Den Haag over de A4. Bij het verkeersplein Leidschendam (Prins Clausplein) gaat u richting Utrecht (A12). (zie verder punt 1).

5) Van elke wijk in Zoetermeer

U rijdt naar het “Woonhart” (de Meubelboulevard) en volgt u het bord “Stompwijk/Leiden/ wijk 26″. Bij de rotonde op de Zwaardslootseweg gaat u rechtsaf de Aïdaschouw op. Aan de rechterzijde ligt het Woonhart (meubelboulevard / Carpet Right). De Aïdaschouw rijdt u uit, die over gaat in de Saloméschouw (naar rechts). Aan de rechterkant (derde vrijstaand huis) is ons kantoor gelegen.

Parkeren

U kunt uw auto de eerste drie uur gratis voor ons kantoor parkeren met een parkeerschijf (blauwe zone).

6) Met de bus

U stapt uit bij de bushalte “Saloméschouw”. U loopt naar de hal van het Racketcenter de Leyens. Deze hal is gelegen tegenover of naast de bushalte (afhankelijk van de zijde waar u bent uitgestapt). U komt dan in de Saloméschouw. Links van u ziet u een sloot. U loopt rechtdoor. Aan de linkerkant (vierde vrijstaand huis vanaf het Racketcenter) is ons kantoor gelegen.